Berryland. Jouw Partner in Bessen

Wij Stellen Telers en Distributeurs in Staat om Verse Bessen op Zijn Best te Leveren

Voor telers

Optimaliseer je bessen met ons

Voor distributeurs

Ontdek uitmuntendheid via partnerschap

Een Plek Waar Bessen en Partnerschappen Groeien

Bij Berryland zijn we de schakel tussen toegewijde bessentelers en enthousiaste klanten. Met meer dan 25 jaar ervaring bieden we complete oplossingen, waarbij we de beste bessen kweken en ze bij u thuis afleveren. Ga mee op een reis ter ere van de kunst van de bessenkweek, waarbij elke sappige bes de essentie van de goedheid van de natuur draagt. We zijn niet alleen tussenpersonen; we zijn teeltpartners, die zorgen voor de hoogste kwaliteit. Berryland draait niet alleen om bessen – het gaat om smaak, duurzaamheid en samenwerking.

Uw visionairen voor succes in de bessenwereld

Founder

Rob Pakvis, diepgeworteld in de wereld van groenten en fruit, vond zijn roeping als jongere toen hij tijdens schoolpauzes tomaten plukte. Deze connectie bracht hem in een carrière waarin hij het transport van producten over Europese markten coördineerde. In 2000 evolueerde zijn levenslange passie tot een rol als verkoper, gespecialiseerd in zacht fruit zoals frambozen en blauwe bessen.

Tegelijkertijd begon de reis van Theo Benjert in 1998, waarin hij zich bezighield met logistiek voordat hij de uitdaging aanging om wereldwijd exotisch fruit te sourcen. In recente jaren heeft Theo zich toegewijd aan de wereld van bessen.

Door hun 25 jaar aan expertise te bundelen, hebben Rob en Theo hun eigen bedrijf opgericht. Hun gedeelde liefde voor de industrie en unieke paden zijn samengekomen in een spannend nieuw hoofdstuk, dat is voorbestemd om de wereld van groenten en fruit te hervormen.

Welkom Bij ons Zacht Fruit Paradijs

Dompel jezelf onder in de wereld van bessen met ons uitzonderlijke assortiment. Van de gedurfde zoetheid van aardbeien tot de antioxidant-rijke aantrekkingskracht van blauwe bessen, bieden we een caleidoscoop aan smaken en kleuren die de zintuigen doen ontwaken. Elke bes wordt zorgvuldig gekoesterd door onze partner telers of onze eigen boerderijen, wat zorgt voor een ongeëvenaarde standaard van kwaliteit en smaak. Ontdek de meest verse oogst die de natuur te bieden heeft, hier bij Berryland.

Blauwe Bes

Sappige, antioxidantrijke blauwe bessen met hun levendige uitbarsting van smaak.

Aardbei

Aardbeien, de juweeltjes van de natuur, pronken met zoetheid en veelzijdigheid voor elk gehemelte.

Framboos

Frambozen, delicaat en zurig, bieden groothandelsklanten een gewilde bessenoptie.

Rode Bes

Zurig en levendig, rode bessen verrijken gerechten met hun knallende frisheid.

Braam

Sappig en donker, bramen bieden een verrukkelijke combinatie van zoetheid en aardse rijkdom.

Pineberry

Pineberries met wit vruchtvlees, zoet en zurig, bieden een unieke verfrissende smaakervaring.

Ontketen Het Potentieel van Jouw Bedrijf met Onze Diensten

Bij Berryland gaat het niet alleen om bessen; het draait om uitmuntendheid in elk opzicht. Onze ultramoderne faciliteiten, duurzame praktijken en onwrikbare toewijding onderscheiden ons. Van innovatieve verpakkingen die de versheid behouden tot efficiënte distributienetwerken die zorgen voor tijdige leveringen, verhogen we de lat voor de bessenindustrie. Sluit je aan bij ons om mogelijkheden te heroverwegen, één bes tegelijk.

Verpakkingen
36
Verpakkingen op Maat

Onze verpakkingsdeskundigheid beschermt bessen tijdens het transport, verbetert hun visuele aantrekkingskracht en biedt verschillende verpakkingsformaten voor veelzijdige presentatie op de schappen.

Kwaliteitscontrole
42
Strenge Kwaliteitscontrole

Wij stellen kwaliteit voorop. Externe partijen inspecteren elke bes grondig, zodat elke bes voldoet aan onze onwankelbare normen van uitmuntendheid.

Opslag
29
Opslag Oplossingen

Onze ultramoderne opslagfaciliteiten zorgen ervoor dat bessen onberispelijk worden opgeslagen, waarbij hun kwaliteit behouden blijft tot ze gereed zijn voor distributie.

Logistiek
14
Telers Versterken via Logistiek

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor logistiek op ons, waardoor telers de ruimte krijgen om zich te focussen op hun teeltinspanningen.

Transport
21
Uw Betrouwbare Distributiepartner

Onze transportdiensten leggen een naadloze verbinding tussen telers, groothandelaren en retailers, en garanderen stipte en veilige leveringen.

Met Berryland krijg je niet alleen toegang tot diensten – je krijgt een partner die toegewijd is aan het succes van jouw op bessen gerichte inspanningen. Laat ons de details afhandelen, zodat jij je kunt richten op wat er echt toe doet: de essentie van uitzonderlijke bessen.

Ik ben een teler

Samen het Succes Oogsten

Welkom bij het telerspartnerschapsprogramma van Berryland! Met meer dan 25 jaar ervaring staan wij als jouw ervaren partner in de bessenindustrie. Onze toewijding gaat verder dan transacties – wij leggen relaties. Wij kunnen zorgen voor opslag, verpakking, logistiek en transport, zodat jij je kunt concentreren op wat je het beste doet: uitzonderlijke bessen telen.

Onze jaarlijkse bezoeken aan jouw boerderijen stellen ons in staat om jouw unieke uitdagingen en aspiraties te begrijpen. We maken gebruik van onze expertise in de branche om de beste prijzen voor jouw producten te verkrijgen, zodat jouw harde werk passend wordt beloond. Onze kennisdeling en adviesdiensten stellen jou in staat om jouw opbrengst en kwaliteit te optimaliseren. Ervaar het verschil van samenwerken met Berryland, waar jouw succes onze prioriteit is.

ik ben een distributeur

De Beste Kwaliteit Bessen voor Jouw Bedrijf

Berryland – een naam synoniem voor kwaliteit, expertise en een oplossingsgerichte aanpak. Al meer dan 25 jaar halen we de beste bessen bij toegewijde telerspartners. Onze basis is gebouwd op kennisdeling, branche-inzichten en een toewijding aan uitmuntendheid.

Als je kiest voor Berryland, krijg je niet alleen bessen; je sluit een partnerschap af dat waarde toevoegt aan jouw bedrijf. Onze op maat gemaakte oplossingen zorgen voor een naadloze toeleveringsketen, met efficiënte opslag, verpakking en logistiek. Onze expertise vertaalt zich in consistente, hoogwaardige bessen waar jouw klanten dol op zullen zijn. Sluit je aan bij ons om de inkoop van bessen opnieuw vorm te geven – het is meer dan een transactie; het is een samenwerking geworteld in succes.

Hands holding container with blueberry over cardboard box with blueberry

Veel Gestelde Vragen (FAQ)

Krijg snel antwoorden over onze diensten, kwaliteitsborging en hoe we telers en detailhandelaren in de bessenindustrie ondersteunen. Als je meer vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Berryland biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder opslag, verpakking, logistiek management, kwaliteitscontrole en betrouwbaar transport. We richten ons op het stroomlijnen van de supply chain voor optimale versheid en levering van bessen.

Kwaliteit staat bij ons voorop. We schakelen externe experts in die elke bes grondig inspecteren. Elke week controleren we op residuen. Alleen degenen die aan onze hoge normen voldoen, worden geselecteerd, zodat elke bes die bij u terechtkomt van uitzonderlijke kwaliteit is.

Dankzij onze Service Supply-oplossingen nemen we de logistiek over, zodat telers zich kunnen concentreren op de teelt. Onze expertise zorgt voor tijdige leveringen en efficiënte orderverwerking voor hun producten.

De meer dan 25 jaar ervaring van Berryland, diepgaande samenwerkingsverbanden met telers en holistische benadering onderscheiden ons. Wij bieden complete oplossingen, waarbij we kwaliteit, duurzaamheid en succesvolle samenwerking garanderen.

Retailers profiteren van ons betrouwbare transport, dat de kloof tussen telers en retailers overbrugt. Onze nadruk op tijdige leveringen zorgt ervoor dat hun schappen gevuld zijn met de meest verse bessen, waardoor hun aanbod wordt verbeterd.