Bramen

Ontdek de aantrekkingskracht van de braam – een mollige, obsidiaanachtige verrukking die verleidt met zijn zoete en lichtelijk scherpe profiel. Van boerderij tot tafel hebben deze trossen van sappige steenvruchtjes rond een zacht centrum de smaakpapillen van gezondheidsenthousiastelingen en fijnproevers gelijk veroverd. Een harmonie van smaken wacht op u, belovend een verrukkelijke fusie van natuurlijke zoetheid en een vleugje pittige ondertonen.

Verpakkingen

Maak gebruik van onze verpakkingsdeskundigheid om uw bramen te verbeteren. Kies tussen onze standaard verpakking of op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op uw behoeften. Personaliseer uw merk met op maat gemaakte labels. Onze uitgebreide oplossingen garanderen een deskundige presentatie van uw bramen. Ontdek onze verpakkingsmogelijkheden en ontdek onze kernstandaard verpakkingsmogelijkheden, die voornamelijk bestaan uit punnets.

Standaard Verpakkingen

Discovering Blackberry Selection

Dompel jezelf onder in de wereld van de diversiteit aan bramen. Van zoet tot zurig biedt elk type een unieke smaak. Onze selectie omvat variëteiten uit Nederland, Mexico, Spanje en Portugal. Terwijl we nieuwe soorten verkennen, kan jouw ontdekking onze collectie verrijken. Neem contact met ons op met jouw bevindingen!

Beschikbaarheid

Geniet het hele jaar door van de essentie van de zomer met onze bramen, zorgvuldig geselecteerd uit eersteklas bestemmingen – Nederland, Mexico, Spanje en Portugal. Verheug u op een constante aanvoer van deze sappige bessen, afkomstig uit diverse oorsprongsgebieden om versheid het hele jaar door te garanderen. Of het nu gaat om de Europese landschappen of de zonovergoten terreinen van Mexico, onze bramen bieden een heerlijke verwennerij, ongeacht het seizoen.

Veel Gestelde Vragen (FAQ)

Krijg snel antwoorden over onze diensten, kwaliteitsborging en hoe we telers en detailhandelaren in de bessenindustrie ondersteunen. Als je meer vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Berryland biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder opslag, verpakking, logistiek management, kwaliteitscontrole en betrouwbaar transport. We richten ons op het stroomlijnen van de supply chain voor optimale versheid en levering van bessen.

Kwaliteit staat bij ons voorop. We schakelen externe experts in die elke bes grondig inspecteren. Elke week controleren we op residuen. Alleen degenen die aan onze hoge normen voldoen, worden geselecteerd, zodat elke bes die bij u terechtkomt van uitzonderlijke kwaliteit is.

Dankzij onze Service Supply-oplossingen nemen we de logistiek over, zodat telers zich kunnen concentreren op de teelt. Onze expertise zorgt voor tijdige leveringen en efficiënte orderverwerking voor hun producten.

De meer dan 25 jaar ervaring van Berryland, diepgaande samenwerkingsverbanden met telers en holistische benadering onderscheiden ons. Wij bieden complete oplossingen, waarbij we kwaliteit, duurzaamheid en succesvolle samenwerking garanderen.

Retailers profiteren van ons betrouwbare transport, dat de kloof tussen telers en retailers overbrugt. Onze nadruk op tijdige leveringen zorgt ervoor dat hun schappen gevuld zijn met de meest verse bessen, waardoor hun aanbod wordt verbeterd.