Frambozen

Ga op reis met de framboos - een delicate, karmozijnrode juweel dat ingewikkelde zoetheid vermengt met een vleugje verrukkelijke zurigheid. Van tuinranken tot culinaire creaties hebben deze clusters van kleine, smaakvolle vruchtjes de aandacht getrokken van fijnproevers en wellnesszoekers. Bij elke smaak geniet u van de prachtige balans van de genuanceerde smaken van de framboos, waar de natuurlijke suikers samengaan met de subtiele zurigheid, die ons herinnert aan de schoonheid van de tegenstellingen in de natuur.

Verpakkingen

Benut onze verpakkingsdeskundigheid om uw frambozen naar een hoger niveau te tillen. Kies voor onze standaard verpakking of op maat gemaakte oplossingen die aan uw eisen voldoen. Personaliseer uw merk met unieke labels. Onze uitgebreide oplossingen garanderen een onberispelijke presentatie van uw frambozen. Ontdek onze verpakkingsmogelijkheden en ontdek onze kernstandaard verpakkingskeuzes, die voornamelijk bestaan uit punnets.

Standaard Verpakkingen

Diverse Selectie van Frambozen

Verken een scala aan frambozenvariëteiten in onze zorgvuldig samengestelde selectie. Met oorsprongen variërend van Mexico, Portugal en Marokko kunt u genieten van unieke smaken. Kies uit Adelita, Clarita, Kweli, Kwanza en andere variëteiten.

Beschikbaarheid

Geniet het hele jaar door van de essentie van de zomer met onze frambozen, zorgvuldig gekozen uit eersteklas herkomstlanden – Spanje, Marokko, Portugal en Mexico. Geniet van een constante aanvoer van deze voortreffelijke bessen, afkomstig uit diverse locaties om het hele jaar door versheid te garanderen. Of het nu de door de zon doordrenkte bodems van Spanje zijn, het Marokkaanse landschap, de boomgaarden van Portugal of de velden van Mexico, onze frambozen beloven een verrukkelijke verwennerij, ongeacht het seizoen.